Soorten Fietsen

Hybride Fiets

foto hybride-fietsDe Hybride fiets is, zoals de naam al in zich heeft, geschikt voor recreatief gebruik over korte en lange afstanden, voor verschillende manieren van rijden en voor diverse typen landschappen. Van het even boodschappen doen op de fiets, het zondags toeren tot aan een fietsvakantie, de hybride fiets is er geschikt voor. De flexibiliteit van deze fietsen is te danken aan het goede comfort, de meerdere versnellingen en het lichte aluminium frame.
Comfort Hybride Fiets

Comfort is de basis bij de hybride fiets. De fiets heeft een rechte voorvork met vering. Door de goede vering heeft u weinig last van wat hobbelige wegen en zit je heerlijk comfortabel tijdens het gewone woon-/wegverkeer, maar ook tijdens lange recreatieve fietstochten. De fietsen beschikken meestal over zo’n 24 versnellingen. De hybride fietsen zijn lichter in gewicht dan de stadsfietsen. Dit komt met name door het aluminium fiets frame dat bij de hybride fietsen wordt gebruikt. Tegenwoordig is er ook een varaint ‘lite’ fietsen die weer zo’n 5 kilo lichter zijn dan de gewone hybride fietsen.

 
© Fietswijzer.info – Fiets | Hybride Fietsen

Fietswijzer.info is een onafhankelijke website en biedt deskundige en onafhankelijke informatie over fietsen, fietsonderdelen, accessoires en meer.